L’Organització de Productors Pesquers del Cap de Creus celebra la seva
primera jornada tècnica el pròxim 10 de maig al matí. L’OPP96 organitza
aquest esdeveniment informatiu que agruparà a tot el sector pesquer català
amb l’objectiu d’aprendre i debatre sobre les possibilitats de futur de la pesca
del Mediterrani. La jornada, que tindrà lloc en el Castell de la Trinitat de Roses, començarà a les
9.00 hores i es desenvoluparà fins a les 14.00 hores. A continuació, presentem
el programa de ponències en les quals comptarem amb experts en aquestes
temàtiques.
09:00h. Benvinguda i inauguració. Intervenen:
– Antoni Abad, President de l’OPP-96 Cap de Creus.
– Ramón de la Figuera Morales, Director General de Pesca Sostenible de
la Secretaría de Pesca.
– Òscar Ordeig i Molist, Conseller d’Agricultura, Ramadeira, Pesca i
Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
Josep Maria Martínez, Alcalde de Roses.
MODERADOR: Joan Alginet, Gerent del GALP Mar de l`Ebre
9:30h. Taula rodona: “Casos d’èxit en l’aplicació dels Plans de Producció
de les Organitzacions de Productors Pesquers”. Intervenen:
– José María Gallart, Gerent de l’OPP71 Almería.
– Elvira Morote, Tècnica de l’OPP71 Almería.
-Juana Parada, Gerent de l’OPP49 ORPAGU.
10:00h. Col·loqui
10:20 h. Ponència “Evolució de les OPPs a Catalunya”
– Mario Vizcarro, Gerent de l’OPP67 Pesca Ràpita.
10:40 h. Col·loqui
10:50 h. Ponència “Pla d’Acció del Mediterrani”
– Ramón de la Figuera, Director General de Pesca Sostenible de la
Secretaría de Pesca.
11:10 h. Col·loqui
11:20 h. Ponència “Les OPPs i el món científic”
– Joan B. Company, Investigador de ICATMAR.
11:40 h. Col·loqui
11:50 h. Pausa-cafè
12:20 h. Ponència “Les OPPs en el FEMPA, oportunitats d’acció”
– Itziar Segarra, Subdirectora de Pesca i Aqüicultura de la Generalitat de
Catalunya.
12:40 h. Col·loqui
12:50 h. Ponència “Tendències en el consum i la venda de productes de la
pesca i l’aqüicultura”
-Àngels Segura, Responsable de Sector de Productes de la Mar
d’AECOC
13:10 h. Col·loqui
13:20 h. Conclusions i clausura. Intervenen:
– Antoni Abad, President de l’OPP96 Cap de Creus.
– Antoni Espanya, Director General de Política Marítima i Pesca
Sostenible de la Generalitat de Catalunya.
Degustació de productes de l’OPP-96 Cap de Creus.
Per a participar en aquesta jornada cal fer uns inscripció a: https://goo.su/JM2jc